Wollaton Park photos

by - února 24, 2018

Zdravím, my jsme dneska šli na procházku, protože u nás bylo tak nádherně! Sice bylo jen pouhých 5 stupňů, ale tak krásně svítilo sluníčko i byla modrá obloha, jedním slovem nádhera. :) A tak jsme toho využili a šli jsme si udělat procházku, zdolaly jsme 9 km, nádhera prostě a níže Vám trošku řeknu o tom parku. :)) Jelikož se tu už takové fotky vyskytly několikrát, ale nikdy jsem k tomu třeba víc nenapsala. :)

Tohle je Wollaton Hall ve kterém jsme ještě nebyli a rozhodně to chceme napravit, platí se tam myslím nějaký vstup, to teď nevím přesně, ale je to do 10 liber. Máme to v plánu, protože v Hale jsou i různé výstavy, minulý rok někdy v říjnu tam byli dinosauři. Tak počkáme zase na nějakou výstavu. 


 Nejlepší atrakce pro tento park je to, že tam najdete stáda jelenů, ale také daňků. Což je neuvěřitelné, ale můžete k nim přijít i vyfotit si je, my je sice fotíme zdálky, ale ne zas z takové velké. Jsou i odvážlivci co jdou skoro úplně k nim a vyfotí si je a oni nic neudělají. Ale je pravda, že někde na stromech či na plotu je upozornění, že můžou i něco udělat. Já to tam mám strašně ráda a ti jeleni jsou boží, dnes tam jeden tak zalomil hlavu (usínal) a jakmile ji zvedl tak taková slina :D 



Znovu ta krásná hala tentokrát zepředu...


Tady už zblízka, opravdu to paroží a celkově jeleni jsou krásní. 







Uprostřed parku najdete i rybník, kde je plno kačen, holubů, různých druhů kačen, ale také jsme tam objevily tři labutě. My jim tam vždy házíme starou bagetu, ale také někdy koupíme zrní a pohážeme jim to tam. Všude jsou lavičky na sednutí, takže tato fotka je i vyfocena přímo z lavičky. 





Co dál se tam dá dělat? Pod touto halou je velký prostor a zrovna v tomto prostoru se konají různé rockové akce, koncerty přes léto. V létě tam byla akce koncerty nějakých skupin apod. Je to opravdu perfektní místo. 


Ale také hlavně přes léto je tam nejvíc podobných akcí. My máme rádi akci Autokarna, což znamená, že tam jsou lidi co mají hodně staré auta veterány apod. a dávají je tam na ukázku vyleštěné a prostě v perfektním stavu a je tam toho tolik, že to tam je od nejstarších po nových. Už jsem je i párkrát fotila a znovu tam půjdeme myslím, že tohle každý rok v Červnu. 







A závěrem bych chtěla říct, že v roce 2011, tam byli natočeny filmové scény z filmu Batman The Dark Knight Rises a ta hala byla uvedena jako nejnovější Wayne Manor.

You May Also Like

4 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)