Prodej kosmetiky

by - května 09, 2017

Ano opět tu mám malý prodej a to tentokrát kosmetiku, mrkněte a kdo by mě o něco zájem tak mi napište na email Misa.Pavlikova15@gmail.com, ceny uvádět nebudu, domluvíme se přes email apod. :)) Většina produktů je minimálně použita, ale to pro více info se domluvíme na emailu. Pošlu i otevřené produkty apod. :) Dělám třídění kosmetiky, protože toho mám hodně a potřebuji se toho zbavit.

1. Douglas lak na nehty odstín 1 my favorite. 2. Sally Hansen gel lak odstín 470. 3. Model own odstín obsidian (asi). 3. Sally Hansen odstín není napsaný. 


Got2b pudr pro objem vlasů, Gliss Kurr - maska na vlasy pro intenzivně posilující maska


Tělové mléko Dove, Tělový olej Loreal, Tělové mléko mayfair of london, Sůl do koupele Mayfair of London, Dermacol voděodolný zkrášlující makeup.


Ziaja tonikum, Loreal BB krém pro světlou pleť, Saloos uvolňující aroma roll - on antistress, RAE kosmetika přírodní deodoranty jeden s vůní indického lotosu a druhý je citronová trava. 


Rimmel makeup odstín 103 true ivory, Essence mini lesky na rty odstín 05 golden gate gloss, NYC bronzer 720A sunny, Bronzer Lord § Berry mini balení. 


Dermacol tužka na rty odstín 4, Rimmel tužka na oči odstín 014 bootleg brown, Tužka na oči značka Eyeko london odstín černá, Bellápierre cosmetics clear mascara, Štětec na obočí nebo na linky značka Bellápierre.


W7 tvářenka odstín Galactic, Dermacol pudr odstín 01, Bellápierre můžete ho využít buď na obočí nebo jako oční stín v odstínu Marrone.


Essence oční stín metal glam odstín 12 are you grey?, Astor oční stín odstín 200 Madnight blue, Astor paletka očních stínů odstín 630 Everyday Poetry, Revolution oční stín Base, Essence 3D oční stín 02 irresistible lavender dream.


Pro více informací pište do komentáře nebo popřípadě na email Misa.Pavlikova15@gmail.com

Na cenách se domluvíme přes email :)) Foto produktu si klidně pište na email vyfotím zvlášť, ceny také můžete nabídnout kolik by jste za to dali. :) 

You May Also Like

2 komentářů

  1. Tolik krásné kosmetiky. Kdybych toho taky neměla tolik, tak si i něco vezmu. Držím palce při prodeji. Nejvíce mě zaujal lak na nehty od Sally Hansen. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. great post!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)